mushkin-odstartoval-prodej-svoji-nove-rady-1-8-chronos-go-sata-6-gb-s-ssd-disku
Novinka Mushkin odstartoval prodej svojí nové řady 1,8“ Chronos GO SATA 6 GB/s SSD disků

Mushkin odstartoval prodej svojí nové řady 1,8“ Chronos GO SATA 6 GB/s SSD disků

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

5. 4. 2013 17:00 5

Společnost Mushkin, Inc. dnes oznámila celosvětové zahájení prodeje své nově řady 1,8 palcových Chronos GO SATA III solid-state disků. 

Reklama

Tyto disky se začínají prodávat v kapacitách 120 GB, 240 GB a 480 GB. Přičemž se nové Chronos SSD disky mohou pochlubit tím, že jsou menší a lehčí než tomu bylo u předchozí generace a nabízejí ještě větší výkon a spolehlivost pro náročné uživatele. 

Původně měly být disky zaměřeny především na vysoký výkon, tedy pro co možná nejrychlejší ukládání dat. Chronos SSD byl ale upraven tak, že nabídne i slušný prostor pro ukládání dat. Navíc je optimalizován tak, aby byl spolehlivý a vydržel práci v těch nejnáročnějších prostředích a to 24 hodin denně sedm dní v týdnu. 

Mushkin odstartoval prodej svojí nové řady 1,8“ Chronos GO SATA 6 GB/s SSD disků
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Mushkin se, podle slov marketingového ředitele společnosti Mushkin Nicolase Villalobose, snažil při vývoji co nejvíce zvýšit výkon a kapacitu zařízení, ale nikoliv na úkor spolehlivosti a výdrže nových Chronos GO SATA III (6Gb/s) SSD disků. Dále se také zmínil, že jsou tyto nové disky vhodné především pro poskytovatele služeb v náročných prostředích. Využití proto u Digital Signage, v různých oblastech zdravotnictví či u platebních terminálů. 

Cena produktů zatím bohužel není známá, ale můžeme očekávat, že se nebude jednat o levnou záležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama