razer-oznamuje-integraci-steam-do-sveho-edge-tabletu
Novinka Razer oznamuje integraci Steam do svého Edge tabletu

Razer oznamuje integraci Steam do svého Edge tabletu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 3. 2013 11:00 3

Razer, světově známý výrobce herního hardware a software, včera oznámil, že Razer Edge Gaming tablet, který bude vydán již brzy, bude obsahovat předinstalovaný Steam.

Reklama

Razer Edge tablet přijde s populárním herním software od Valve, který hráčům umožňuje rychlý přístup k nákupu a hraní her. Edge je optimalizován pro náročné hráče a prostřednictvím své mobilní konzole by měl být schopen v domácím režimu přistupovat k Big Picture Steam, což je verze Steamu vyvinutá především pro použití na televizorech.

„Razer má jedinou misi: inovovat prostředky pro hraní her na PC po celém světě,“ říká Min-Liang Tan, spoluzakladatel, kreativní ředit a generální ředitel Razer. „Poskytnout uživatelům přístup na Steam umožní a hlavně usnadní hrát majitelům Razer Edge své oblíbené hry.“ pokračuje ředitel Razer.

Razer oznamuje integraci Steam do svého Edge tabletu
i Zdroj: PCTuning.cz

Steam je především platforma pro poskytování digitální zábavy a her pro PC a Mac a v současnosti zastřešuje více než 40 milionů účtů na celém světě a více než 2000 herních titulů a právě proto se hodí k implementaci do inovativního herního zařízení jako je Razer Edge.

Razer oznamuje integraci Steam do svého Edge tabletu
i Zdroj: PCTuning.cz

„The Edge Razer má více než dostatečný výkon pro hraní nejnovějších a nejlepších Steam titulů, a to také proto, že je  postaven na základě myšlení a potřeb hráčů PC her,“ říká Greg Coomer, produktový designér Valve, který pokračuje slovy: „Edge tablet je skvělý prostředek jak využít vše, co Steam může nabídnou včetně Big Picture režimu.“

Zdroj: TechPowerUp!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama