nabidne-pripravovana-motorola-x-procesor-snapdragon-800-a-4000mah-baterii
Novinka Nabídne připravovaná Motorola X procesor Snapdragon 800 a 4000mAh baterii?

Nabídne připravovaná Motorola X procesor Snapdragon 800 a 4000mAh baterii?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 3. 2013 21:00

Guy Kawasaki, poradce společnosti Motorola, umístil na Google+ video personalizovatelného vozu Porsche s hláškou „Nebylo by pěkné moci si takto přizpůsobit svůj telefon?“ Vyvolal tím okamžitě značnou pozornost. Ihned se začalo diskutovat o tom, že si nové Motoroly X budete moci nakonfigurovat na zakázku.

Reklama

Nepřehlédněte:

HTC KONČÍ SE SLOGANEM QUIETLY BRILLIANT, SLIBUJE AGRESIVNĚJŠÍ MARKETING

Poslední zprávy tuto informaci nepotvrzují ani nevyvracejí, místo toho se zaměřují na použitý hardware. Mobilní telefon prý bude mít 4,8″ displej, jenž celý pokryje safírové sklíčko, které je údajně až třikrát odolnější než Gorilla Glass. Rohy přístroje mají být pogumované a jeho zadní část vyrobena z materiálu z karbonových nanovláken.

O nekompromisní výkon se má postarat čipová sada Qualcomm Snapdragon 800 s taktem 2,0 GHz. Akumulátor, o kterém nevíme, zda bude vyjímatelný či nikoli, má ohromit kapacitou 4000 mAh. A aby toho nebylo málo, telefon by měl být dokonce i vodotěsný.

Přestože se dříve předpokládalo, že se novinka amerického výrobce Motorola začne prodávat v létě, poslední zprávy upozorňují na skutečnost, že v obchodech se ukáže nejdříve v listopadu.

Nabídne připravovaná Motorola X procesor Snapdragon 800 a 4000mAh baterii?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama