enermax-prinasi-novou-fulmo-st-mid-tower-skrin
Novinka Enermax přináší novou Fulmo ST Mid-Tower skříň

Enermax přináší novou Fulmo ST Mid-Tower skříň

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

25. 3. 2013 14:00

Enermax, výrobce počítačových skříní a zdrojů, přichází s novou Mid-Tower skříní ze série Fulmo. Fulmo skříně se staly populárním řešením pro zapojení s vodním chlazením a ani u této by to němělo být jinak.

Reklama

Fulmo ST by měla představovat nové špičkové řešení mezi Mid-Tower ATX skříněmi. Čelní strana je tvořena železnou sítí černé barvy, která by měla sloužit především k optimálnímu chlazení, ale také jako vizuálně efektivní prvek. Bočnice je vyvedena v elegantním designu s hranatým rámem okolo okna bočnice, které je vyvedeno z kouřového akrylu. Díky oknu bude vidět na vaše „nadupané“ komponenty. 

Enermax přináší novou Fulmo ST Mid-Tower skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Na horní straně skříně nalezneme panel se 4 porty USB společně s audio jacky. Vedle tohoto panelu nalezneme tlačítko zapínání PC a tlačítko zapínání a vypínání LED. Dvě horní USB jsou USB 3.0, které nabízí možnost přenosu rychlostí SuperSpeed, tedy až 5 Gbit/s. Vedle tlačítek nalezneme taky regulátor rychlosti ventilátorů, což je u skříně střední třídy poměrně nadstandard.

Enermax přináší novou Fulmo ST Mid-Tower skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň podporuje vložení až osmi 3,5“ či 2,5“ disků s jedním dalším rozšiřujícím slotem mimo přední panel. Do skříně by se měla vtěsnat deska až se 3 dual-slot grafickými kartami. Po vyndání klece na HDD, nám skříň má poskytnou až 412 mm prostoru pro high-endové grafické karty plné velikosti. Do skříně lze také vtěsnat, až 185 mm široký, chladič CPU.

Enermax přináší novou Fulmo ST Mid-Tower skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Na vrchní straně je nám nabídnut prostor pro implementaci vodního chlazení. Na „strop“ se vejde buď 280 či240 mm radiátor nebo dva 14 či 12 cm samostatné ventilátory. Chceme-li maximalizovat výkonnost chlazení, můžeme do Fulmo ST nainstalovat až 10 ventilátorů. Skříň nabízí prostor pro spodní montáž PSU s gumovými chrániči a odnímatelným prachovým filtrem. Enermax také nabízí patentovanou SlideIn skřínku pro snadnou instalaci optické mechaniky.

 

Enermax ST by se měla začít prodávat ve dvou barevných variantách a to v kovově šedé a uhlově černé.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama