transcend-prichazi-s-32-gb-ddr3-load-reduced-dimm-pametovym-modulem
Novinka Transcend přichází s 32 GB DDR3 Load-Reduced DIMM paměťovým modulem

Transcend přichází s 32 GB DDR3 Load-Reduced DIMM paměťovým modulem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 3. 2013 16:00 4

Společnost Transcend Information, Inc, která je světovým lídrem ve výrobě paměťových zařízení, oznámila příchod nové varianty paměťového modulu DDR3 Load-Reduction DIMM (LRDIMM).

Reklama

 Ve srovnání se standardními RDIMM nebo UDIMM, by nový systém od Trascend měl být schopen zvýšit maximální kapacitu paměti bez ztráty rychlosti.

Díky této technologii by se měla zvýšit paměťová hustota, proto by Transcend LRDIMM moduly měly být ideální pro použití v rozsáhlých infrastrukturách, kde jsou spuštěny paměťově náročné aplikace jako třeba vizualizace nebo cloud.

V serverech založených na platformě Romley by měly paměti Transcend DDR3-1333 LRDIMM pomoci systémovým administrátorům maximalizovat kapacitu a dosáhnout optimálního výkonu

Například při spojení se dvěma procesory Intel Xeon E5 2600 a základní deskou z rodiny Intel S2600CO by měla vzniknout možnost naplnění všech 24 paměťových slotů s LRDIMM 32 GB, což by umožnilo maximální kapacitu 768 GB. To by znamenalo 50procentní nárůst využití kapacity pamětí oproti RDIMM (kde se dalo dosáhnout maximálně 512 GB).

Transcend přichází s 32 GB DDR3 Load-Reduced DIMM paměťovým modulem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama