prorok-postava-ze-hry-crysis-osobne-navstivil-prahu
Novinka Prorok, postava ze hry Crysis, osobně navštívil Prahu

Prorok, postava ze hry Crysis, osobně navštívil Prahu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 2. 2013 17:00 14

Reálné postavy z her a filmů můžete vidět především na Comi-Conu. Minulý čtvrtek zamířil Prorok i do Prahy. Jeho návštěva byla naštěstí zdokumentována.

Reklama

Při nedávném vydání hry Crysis 3 jste mohli spatřit fotografii jedné z postav, která na sobě měla nanooblek a byla spatřena v pražském metru. Nejednalo se o žádnou fikci, Prorok totiž 21. února, tedy v den vydání hry v České republice, opravdu dorazil. Pod maskou se skrývá Ital se jménem Giancarlo, vítěz světových soutěží v „cosplay“. V cosplayi jde o to, co nejrealističtěji ztvárnit nějaký charakter. Jak po stránce obleku nebo případně vizáže, ale i různého příslušenství.

Prorok, postava ze hry Crysis, osobně navštívil Prahu
i Zdroj: PCTuning.cz

Giancarlo si obleky vyrábí doma sám, tedy možná mu pomáhá přítelkyně, která pochází z České republiky. Prorok přicestoval vlakem, následně se podíval třeba do metra, Starbucks nebo do obchodu se zimním oblečením. Nezapomněl s sebou ani svůj moderní luk. V herním obchodě si koupil českou verzi Crysis 3 a nakonec zamířil na Pražský hrad. S jakými úmysly, to bohužel nevíme, zde totiž video končí.

Zdroj: EA Youtube

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama