msi-pripravuje-novou-radu-zakladnich-desek-urcenou-pro-hrace
Novinka MSI připravuje novou řadu základních desek určenou pro hráče

MSI připravuje novou řadu základních desek určenou pro hráče

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

23. 2. 2013 06:00 8

Nový design, nové vlastnosti a zaplnění díry. Barevné schéma bude ladit s notebookovou herní řadou, stejně tak jako například síťová karta Bigfoot Killer.

Reklama

Asus má herní řadu označovanou jako RoG, čili Republic of Gamers, ASRock používá značku Fatal1ty, Gigabyte má nejnovější desky pro hráče G1.Killer a MSI bude mít nyní řadu G. Jen G, tedy Gaming, stejně jako u označování notebooků. A během včerejška odhalilo kousek první desky.

MSI připravuje novou řadu základních desek určenou pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Zatím víme, že základní deska, nebo celá řada, bude používat podobné barvy, jako herní notebooky MSI. Tedy černou a červenou. Na chladiči jižního můstku je také vyveden obrázek draka. Deska má mimo jiné patici LGA 1155, tři sloty PCI-Express ×16, dva BIOSy, SATA 3 Gb/s a 6 Gb/s.

To je ale vše spíš jen kosmetické. Hlavním tahákem bude síťový řadič Bigfoot Killer E2200 od Qualcommu. Tento řadič má za úkol poskytnou hráči co nejrychlejší odezvu ve hře a získat tak výhody z toho plynoucí. Stejný řadič používají i některé další konkurenční desky, takže to také není žádná světoborná novinka. Uvidíme, s jakou deskou MSI nakonec přijde.

Zdroj: Overclockers Ukraine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama