ultrabook-truck-roadshow-2013-prijdte-se-podivat-na-novinky-od-hp
Novinka Ultrabook Truck Roadshow 2013: Přijďte se podívat na novinky od HP

Ultrabook Truck Roadshow 2013: Přijďte se podívat na novinky od HP

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

23. 2. 2013 09:00 2

Uvnitř kamionu budou k vidění nejnovější počítače, ale i technologie, které se uvnitř ukrývají. Vše si můžete vyzkoušet, zeptat se můžete na cokoliv. Ale jen během 3 hodin v Praze.

Reklama

Sem tam se nějaký ten kamion s ukázkami nejnovějších produktů dostane. V zahraničí jsou tyto akce ale častější. Navíc když byl v České republice před pár lety kamion od HP, tak jej vykradli zloději. A přitom projel celou Evropu bez jediného problému.

Další roadshow HP naplánovalo na rok 2013 a konkrétně zatím na 1. března v Praze 4 před Kongresovým centrem. Zde bude otevřený jediný den od 14 do 17 hodin, takže moc času mít nebudete.

Ultrabook Truck Roadshow 2013: Přijďte se podívat na novinky od HP
i Zdroj: PCTuning.cz


HP kamion z roadshow v roce 2010

Uvnitř najdete technologie firem HP, Intel a TechData. Nejvíce tam bude ale produktů právě HP. A nebudou to jen ultrabooky, ale i další počítače. Především budou k vidění novinky HP EliteBook Folio 9470m, Spectre XT Pro, Envy 6 či Envy 4 a Pavilion 15 nebo tablety HP ElitePad 900 a Envy X2. Poprvé bude k vidění také novinka EliteBook Revolve 810.

Připravený tým vám ochotně poskytne jakékoliv informace nebo odpoví na vaše dotazy. Ultrabook Truck vyjel loni v říjnu z Mnichova, zastavil v deseti dalších městech Německa, aby se přes Francii, Británii, Irsko, Belgii, Nizozemí, Portugalsko, Španělsko, Švýcarsko a Rakousko dostal do Prahy. Celé turné končí v polské Poznani.

Zdroj: HP

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama