lian-li-oznamila-novou-skrin-pc-9n
Novinka Lian Li oznámila novou skříň PC-9N

Lian Li oznámila novou skříň PC-9N

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

21. 2. 2013 18:00 2

Další z obyčejných decentních skříní od Lian Li je na světě. Čelo narušují jen 3 pozice pro optické mechaniky a perforovaný proužek, bočnici pak dvě nesmyslné pozice pro ventilátory.

Reklama

Novou počítačovou skříň střední velikosti dnes oznámila společnost Lian Li, tradiční výrobce decentních hliníkových skříní. Novinka s názvem PC-9N je formátu midi-tower a podporuje desky velikosti ATX a mATX. Skříň je vyrobena z hliníku, díky čemuž váží 5,9 kilogramu při rozměrech 210 × 462 × 490 mm.

Lian Li oznámila novou skříň PC-9N
i Zdroj: PCTuning.cz
Lian Li oznámila novou skříň PC-9N
i Zdroj: PCTuning.cz

Koš na disky je umístěn dole a pojme maximálně tři 3,5palcové kousky a jedno 2,5palcové SSD. Nad košem pro pevné disky je místo pro tři 5,25” zařízení. Chlazení zajišťují dvě 140mm pozice vpředu (v základu obsazena pouze jedna), 120mm vzadu a dva 120mm na bočnici skříně. Maximální výška chladiče procesoru může být 170 mm, délka grafické karty 43 cm a zdroje 30 cm.

Ovládací prvky jsou umístěny na vrchu skříně, kde se nachází velké zapínací tlačítko a malé resetovací. Pod krytkou se pak nachází dvojice konektorů USB 3.0, vstup pro mikrofon a výstup na sluchátka.

Skříň Lian Li PC-90 bude dostupná koncem února v černé a stříbrné barvě za cenu 109,99 dolarů (2 500 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama