google-je-pry-pripraven-vyrabet-telefony-nexus-se-spickovymi-fotoaparaty
Novinka Google je prý připraven vyrábět telefony Nexus se špičkovými fotoaparáty!

Google je prý připraven vyrábět telefony Nexus se špičkovými fotoaparáty!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 2. 2013 21:00 24

Po delší době o sobě znovu dal vědět viceprezident Googlu Vic Gundotra. Na sociální službě Google+, kde je hodně aktivní, tentokrát napsal, že se blíží doba, kdy mobilní telefony z modelové řady Nexus budou disponovat „šíleně skvělými“ fotoaparáty.

Reklama

Nepřehlédněte:

HTC ONE MÁ REVOLUČNÍ FOTOAPARÁT A NEJJEMNĚJŠÍ DISPLEJ NA SVĚTĚ. POŘÁDNÁ KONKURENCE PRO IPHONY VSTOUPÍ DO PRODEJE V BŘEZNU!

Gundotra reagoval na postesknutí jednoho uživatele Google+ v komentářích, který napsal, že doufá v to, že mu jednou na focení snad bude stačit jeho Nexus.

Nabízí se otázka, na co Vic svou odpovědí narážel. Mohlo jít o narážku na připravovaný mobil s označením X Phone, což je společný projekt Motoroly a Googlu. Podle všeho by se mělo jednat o něco velkého. Hugh Bradlow ze společnosti Telstra na jeho adresu nedávno uvedl, že půjde o opravdový průlom, produkt, který Apple a Samsung zatlačí do defenzívy.

Nebo možná Vic naznačil, že nástupce Nexusu 4 bude vybaven opravdu výborným fotoaparátem. Ostatně trend zvyšování kvality foťáků u telefonů Nexus je patrný – zatímco u Galaxy Nexusu se jednalo o veliké zklamání, tak Nexus 4 je schopný pořizovat velice slušné fotografie, ne tak kvalitní jako Galaxy S III nebo iPhone 5, ale přesto velmi, velmi solidní.

Google je prý připraven vyrábět telefony Nexus se špičkovými fotoaparáty!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: AndroidCentral

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama