kim-dotcom-poodhaluje-sve-dalsi-plany
Novinka Kim Dotcom poodhaluje své další plány

Kim Dotcom poodhaluje své další plány

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

18. 2. 2013 19:30

Kim Dotcom je velký milovník služby Twitter, pomocí které poodhaluje pozadí služby Mega a dalších připravovaných služeb. Těšit bychom se měli na služby jako je email, chat, hlasové a video hovory.

Reklama

Stejně jako u služby Mega, i zde by měl být kladen velký důraz na soukromí. Na rozdíl od služeb, které jsou umístěné na půdě USA, jako Gmail, Skype anebo iCloud. Americká vláda může za určitých podmínek požadovat jejich data, což by u služeb umístěných na serverech na Novém Zélandu hrozit nemělo.

Kim Dotcom poodhaluje své další plány
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě podle Dotcoma bezpečnějších služeb zmíněných v úvodu, bychom se měli dočkat nějaké té mobilní služby. Sám Dotcom dal slůvko mobile do uvozovek a tak nepřepokládáme, že by se chystal založit novou síť nebo něco podobného. Rozhodně ale můžeme očekávat nějakou aplikaci spjatou s mobilními telefony. No, necháme se překvapit.

Z jeho Twitteru jsme se dále dozvěděli, že si můžete od nynějška na stránce bitvoucher.co zakoupit větší prostor na Mega. Platba se provádí pomocí Bitcoinů a maximální velikost zakoupeného prostoru jsou 4 TB. 

Zdroj: theverge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama