google-udajne-otevre-sit-kamennych-obchodu
Apple Novinka Google údajně otevře síť kamenných obchodů

Google údajně otevře síť kamenných obchodů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

17. 2. 2013 19:00 1

Google se věnuje především svému internetovému byznysu, ale s příchodem zařízení jako Nexus anebo Chromebook se situace mění. 

Reklama

Společnost chce prý dát svým zákazníkům možnost si jejich zařízení před tím,.než si je koupí, řádně vyzkoušet. Jejich zařízení si sice můžete vyzkoušet ve velkých řetězcích s elektronikou, nicméně kamenný obchod by měl být zcela v režii společnosti Google, stejně jako má své obchody Apple.

Google údajně otevře síť kamenných obchodů
i Zdroj: PCTuning.cz

První obchod by měl být otevřený ještě před koncem roku a rozhodnutí otevřít jej, prý padlo na základě brzkého uvedení Google Glass, brýlí s rozšířenou realitou. Jenom prototyp Explorer Edition, který se předprodává od minulého roku, stojí $1500. To není nic levného a společnost prý cítí, že by měla svůj produkt zákazníkům představit přímo.

O vlastním obchodu společnosti Google se spekulovalo již dříve, jeden měl být otevřený v evropské centrále v Dublinu. Tyto zvěsti však byly v prosinci minulého roku dementovány. Nutno ještě jednou dodat, že Google zprávu o otevření vlastního řetězce obchodů nepotvrdil.

Zdroj: theverge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama