nvidia-da-ke-kartam-bundle-az-2800-kc-kredit-do-her-wot-planetside-2-nebo-hawken
Novinka Nvidia dá ke kartám bundle až 2800 Kč - kredit do her WoT, Planetside 2 nebo Hawken

Nvidia dá ke kartám bundle až 2800 Kč - kredit do her WoT, Planetside 2 nebo Hawken

Václav Vlček

Václav Vlček

12. 2. 2013 00:15 10

 Po AMD se rozhodla nadělit dárečky i společnost Nvidia. K novému akcelerátoru GeForce tak můžete dostat velice zajímavé bonusy do oblíbených free-to-play titulů.

Reklama

Bonusy při koupi nové grafické karty se stávají už pomalu pravidlem a výrobci je rádi používají k nalákání nových zákazníků. Není na tom ostatně nic špatného, za stejnou cenu dostanete zajímavý bundle navíc. Po nedávné akci společnosti AMD nazvané „Never Settle Reloaded“, ve které dostanete k Radeonům kupóny na chystané hry jako je Bioshock Infinite, Crysis 3 a nebo Tomb Raider, bude lákat Nvidia na dárečky v podobě zajímavého kreditu pro populární online f2p hry.

Nvidia dá ke kartám bundle až 2800 Kč - kredit do her WoT, Planetside 2 nebo Hawken
i Zdroj: PCTuning.cz

Asi nejzajímavější bude samozřejmě populární World of Tanks, ten bude u nás znát pravděpodobně nejvíc hráčů. Další je Planetside 2 - celkem klasická multiplayer střílečka okořeněná využitím rozmanité válečné techniky. A nakonec pak Hawken, akčně pojaté souboje velkých robotů - Mechů, které si můžete přizpůsobovat dle svého.

Balíčky budou hned dva, rozdělené podle toho, jakou kartu si koupíte. Není to až tak složité, při pořízení levnějších akcelerátorů GeForce GTX 650 nebo 560 Ti dostanete menší bundle oceněný na 1400 Kč. K jakékoliv kartě vyšší než GeForce GTX 660 včetně pak dostanete podstatně zajímavější balíček v celkové hodnotě cca 2800 Kč. Odměny nejsou vůbec špatné, speciálně u World of Tanks by to mohlo spoustu lidí potěšit. Bonusy získáte v podobě speciálního číslovaného kuponu ke kartě přímo u vybraných českých e-shopů, akce je omezená zásobami a tak neváhejte s nákupem. Kupón pak stačí zadat na stránkách www.geforce.com a tam za něj získáte přímo promo kódy do jedntolivých her.

Bonusy dostanete k novým kartám na obchodech Alza.cz, TS Bohemia, Alfa.cz a CZC.cz. K počítačovým sestavám pak bude k dispozici u společností 100MEGA DistributionAT ComputerseD' system Czech.

Pro přehled se pojďme podívat, co dostanete s vyšším balíčkem:

  • World of Tanks: 7500 goldů a měsíční prémiový účet plus 2500 goldů, pokud zakládáte nový účet
  • Planetside 2: Balíček premium Gear Up (Infantry Camo, Weapon Camo, Vehicle Camo, Exclusive Gun, týdenní Squad XP Boost, týdenní Squad Resource Boost, týdení XP boost, týdení Resource Boost - ekvivalent 5000 Station Cash)
  • Hawken: 7200 meteorových kreditů

Pro zajímavost, po přepočtu na peníze u WoT je to přibližně tisíc korun (7500 g + 2500 g za měsíční premium je nejblíže 2× 5500 g a tedy 2×537,92 Kč dle aktuálního kurzu) a znamená až 4 měsíce premium účtu.

Menší balíček je cca polovina:

  • World of Tanks: 2050 goldů a měsíční prémiový účet plus 1500 goldů, pokud zakládáte nový účet
  • Planetside 2: Gear Up Pack (infantry Camo, Weapon Camo, Exclusive gun, sedmidenní XP Boost, sedmidenní resource boost - ekvivalent 2500 Station Cash)
  • Hawken: 3600 meteorových kreditů

Nvidia dá ke kartám bundle až 2800 Kč - kredit do her WoT, Planetside 2 nebo Hawken
i Zdroj: PCTuning.cz

 Pokud ještě nehrajete ani jeden z uvedených titulů, můžete si je omrknout v následujících videích a případně se inspirovat ke stažení. Všechny hry jsou v základu zdarma a platíte pouze za bonusy.

Nvidia dá ke kartám bundle až 2800 Kč - kredit do her WoT, Planetside 2 nebo Hawken
i Zdroj: PCTuning.cz


World of Tanks


Planetside 2


Hawken

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama