super-talent-uvedl-ssd-s-rozhranim-mini-pcie-pci-express-1-a-pcie-fdm
Novinka Super Talent uvedl SSD s rozhraním mini-PCIe, PCI-Express ×1 a PCIe FDM

Super Talent uvedl SSD s rozhraním mini-PCIe, PCI-Express ×1 a PCIe FDM

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

9. 2. 2013 06:00 10

Každá verze je určena pro jiný okruh zařízení. Mají ale společné kapacity a čipy, stejně tak i vysokou rychlost několik stovek megabajtů za vteřinu.

Reklama

Nová úložná zařízení firmy Super Talent Technology zabírají málo místa, ale i přes to přináší poměrně velkou kapacitu a vysoké přenosové rychlosti. Jeden model určen pro rozhraní PCI-Express ×1 ve stolních počítačích, druhý má pak rozhraní mini-PCIe, které mají většinou notebooky nebo některé základní desky, třetí má průmyslové rozhraní PCIe FDM.

Super Talent uvedl SSD s rozhraním mini-PCIe, PCI-Express ×1 a PCIe FDM
i Zdroj: PCTuning.cz

Verze s mini-PCIe, tedy CoreStore MV, má rozměry 30 × 50,95 mm a je možno vybrat si mezi kapacitami 16-128 GB s MLC paměťovými čipy či 16-64 GB s pamětmi SLC. Stejné parametry, ale s rozdílem velikosti zařízení, které má nyní 65 × 80 mm, má i verze CoreStore MP s rozhraním PCI-Express ×1. Vyrovnávací paměť cache má kapacitu 64 MB a tvoří ji paměť DDR2. Maximální čtecí a zapisovací rychlosti, jsou 350 a 80 MB/s u MLC, u modelů s SLC čipy 350 a 220 MB/s. Oba mají také 8kanálový řadič Marvell.

PCIe FDM pak může mít kapacitu 8-64 GB a na výběr bude také mezi SLC a MLC paměťovými čipy. Tento žádnou vyrovnávací paměť nemá. Žádné informace ohledně ceny a data uvedení.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama