sony-playstation-4-by-podle-spekulaci-mela-renderovat-obraz-rychlosti-240-snimku-za-vterinu
Novinka Sony PlayStation 4 by podle spekulací měla renderovat obraz rychlostí 240 snímků za vteřinu

Sony PlayStation 4 by podle spekulací měla renderovat obraz rychlostí 240 snímků za vteřinu

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

4. 2. 2013 17:00 5

Před tím, než Sony představí PlayStation 4, se pojďme podívat na to, jak novou konzolu vidí analytik Michael Pachter. Informace obsažené v této zprávě nejsou oficiálně potvrzené a berte na to prosím zřetel. 

Reklama

Datum představení konzole PlayStation 4 je 20. února, to už ostatně víme od minulého týdne. Podstatně zajímavější je to, že by měl mít nový PlayStation grafický čip od AMD, který by měl být schopen vykreslovat obraz rychlostí 240 snímků na vteřinu. Když se na to podíváte střízlivýma očima tak zjistíte, že PlayStation 3 by měl být schopen 120 FPS a většina her běží pouze na 30 či 60 FPS.

Sony PlayStation 4 by podle spekulací měla renderovat obraz rychlostí 240 snímků za vteřinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě plynulejšího vizuálního zážitku by měl PlayStation 4 přinést více interakce s NPC. Nová konzola by měla být schopna obhospodařit o hodně více postav, než doposud. Opět ale záleží na tom, jak těchto možností budou využívat vývojáři her.

Ovladač Playstation 4 by pak měl mít multi-dotykový OLED displej anebo share-button, pomocí kterého bystě měli být schopni nahrát až 15 minut vašeho gameplaye a sdílet ho se světem.

Sony také bude nadále vyrábět PlayStation 3, takže pokud neholdujete novým technologiím (anebo si chcete počkat až bude na čtyřce dostatek her ze kterých se bude dát vybírat), klidně si můžete v budoucnu pořídit PS 3. Bude jich dostatek.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama