warcraft-film-zasazeny-do-sveta-world-of-warcraft-bude-mit-premieru-v-roce-2015
Novinka Warcraft: film zasazený do světa World of Warcraft bude mít premiéru v roce 2015

Warcraft: film zasazený do světa World of Warcraft bude mít premiéru v roce 2015

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

31. 1. 2013 14:30 7

Dlouho spekulovaný projekt dostává jasnější obrysy. Známe jméno režiséra, scénáristy a dokonce také v jakém roce by se měl tento spektákl objevit v kinech. 

Reklama

Film pojmenovaný jednoduše Warcraft vzniká pod hlavičkou studia Legendary Pictures a postará se o něj Duncan Jones, syn legendárního Davida Bowieho. Jones není žádný protekční, ehm, syn. V roce 2009 debutoval s kladně přijatým celovečerním sci-fi filmem Moon, ve kterém z plátna prakticky celou dobu neslezl Sam Rockwell. S rozpočtem $1 milion dolarů tehdy dokázal Jones neskutečné věci.

O dva roky později se Jones připomněl pomocí dalšího sci-fi snímku, který se jmenoval Source Code. Rozpočet se tehdy vyšplhal už na $35 milionů a na zpracování to bylo znát.

Warcraft: film zasazený do světa World of Warcraft bude mít premiéru v roce 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle nejnovějších zpráv z Hollywoodu se Jones upsal projektu z univerza Warcraftu, k jehož ztvárnění bude mít k dispozici přes $100 milionů dolarů. Scénář sepíše Charles Leavitt, jehož práci můžete hodnotit podle filmů K-PAX, Blood Diamond anebo komedie The Mighty. Za Blizzard bude film koprodukovat Chris Metzen, který napsal například scénář ke hře Diablo a také namluvil postavu Kinga Leorica.

Doufejme, že Jones umí stejně dobře zacházet s velkým rozpočtem tak, jako s tím mizivým. Fanoušci společnosti Blizzard jsou ve svém hodnocení nemilosrdní.

Zdroj: theverge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama