samsung-galaxy-note-3-uhlopricka-6-palcu-a-8jadrovy-procesor
Novinka Samsung Galaxy Note 3: úhlopříčka 6 palců a 8jádrový procesor?

Samsung Galaxy Note 3: úhlopříčka 6 palců a 8jádrový procesor?

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

20. 1. 2013 06:00 29

Dále by měl mít třeba 12Mpx fotoaparát, 4 GB operační paměti a baterii s kapacitou 5 000 mAh. Pokud by se tyto specifikace potvrdily, pravděpodobně by se jednalo o nejvýkonnější telefon.

Reklama

S prvním telefonem Galaxy Note rozpoutal Samsung vládu o to, kdo bude mít větší telefon. Úhlopříčka se stále navyšuje, stejně tak výkon a hardwarová výbava a po čísle dvě, následuje Galaxy Note 3. Internet je samozřejmě plný spekulací, jak bude vypadat a něco je zcela jistě pravda. Pojďme se na to tedy podívat.

Samsung Galaxy Note 3: úhlopříčka 6 palců a 8jádrový procesor?
i Zdroj: PCTuning.cz

Nejčastěji se mluví o displeji, který bude mít úhlopříčku okolo 6 palců. Zde se informace liší a to od 6 do 6,3 palce. Zcela jistě půjde opět o displej AMOLED a bude mít Full HD rozlišení. Díky tomu by na telefonu mohly běžet současně 4 aplikace ve čtyřech oknech, při čemž by každé mělo úhlopříčku 3 palce a 540 řádků. Posledním často zmiňovaným a zcela jistě pravděpodobným, je použití nového osmijádrového procesoru Exynos 5 Octa, který byl představen na letošním veletrhu CES. Mimo to bude mít systém k dispozici 4 GB operační paměti, 12Mpx kameru a celý tabletofon 5 000 mAh baterii.

A kdy se na tento stroj můžeme těšit? Prý někdy v první polovině roku, ale kdo ví.

Zdroj: Tom's Hardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama