silverstone-uvedl-na-trh-novy-mid-tower-redline-rl04
Novinka SilverStone uvedl na trh nový mid-tower Redline RL04

SilverStone uvedl na trh nový mid-tower Redline RL04

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 1. 2013 13:00 1

Společnost SilverStone oznámila, že začala oficiálně prodávat v pořadí již čtvrtou počítačovou skříň řady Redline. Model RL04 je klasický mid-tower, který má pozici pro zdroj umístěnou dole a na jeho předním panelu, hned vedle konektorů pro audio, se nachází dva porty USB 3.0

Reklama

Vývojáři SilverStone se nepouštěli do žádných divočin – design nového modelu vyloženě nadchne málokoho. Skříň na první pohled působí laciným dojmem, což se zase ale pozitivně projevilo na ceně. Ta je stanovena na necelých 40 euro bez daně, což zhruba odpovídá 1100-1200 korunám s DPH.

Přední panel pojme až čtyři 5,25palcové optické mechaniky. Pro pevné disky a solid-state disky (SSD) je tu pět 3,5palcových klecí. A najde se zde i dostatek místa pro grafické akcelerátory s délkou až 29 cm.

Rozměry novinky RL04 jsou 220 × 480 × 523 mm a hmotnost 6,2 kilogramu. Do prodeje je dodávána pouze s jedním 120mm ventilátorem. Nic vám ale samozřejmě nebrání v tom, abyste ještě osadili větráky boční, vrchní, zadní a spodní straně. Navrchu a vespod se také nacházejí užitečné prachové filtry, které chrání počítač před nebezpečným prachem.

SilverStone uvedl na trh nový mid-tower Redline RL04
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Hardwareluxx

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama