valve-stahlo-z-distribucniho-kanalu-steam-hru-the-war-z-a-kupcum-nabidlo-vraceni-penez
Novinka Valve stáhlo z distribučního kanálu Steam hru The War Z a kupcům nabídlo vrácení peněz

Valve stáhlo z distribučního kanálu Steam hru The War Z a kupcům nabídlo vrácení peněz

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

21. 12. 2012 17:00 4

Důvodem pro stažení hry z prodeje jsou početné stížnosti zákazníků na chybějící featury hry, jež její tvůrci slibovali.

Reklama

Zodpovědné osoby z vývojářského studia Hammerpoint mají jistě vrásky na čele. Jejich hra The War Z, jejíž hlavní náplní je zabíjení zombií byla stažena z digitálního prodeje na známém distribučním kanálu Steam. Tvůrci toho hodně naslibovali, ale skutek utek, což naštvalo nejednoho hráče. Ti si stěžovali u Valve, které rázně zakročilo.

Hra The War Z měla hráčům nabídnout multiplayerový zážitek s až 99 dalšími lidmi na jednom serveru, přidávání hráčů do seznamu přátel, customizování charakteru pomocí skill tree a dokonce pronájem vlastních serverů. Několik z proklamovaných featur však ve hře chybí.

Valve stáhlo z distribučního kanálu Steam hru The War Z a kupcům nabídlo vrácení peněz
i Zdroj: PCTuning.cz

Další nešťastnou věcí a důvod ke stížnostem byl update, který prodlužoval dobu pro respawn z jedné na čtyři hodiny. Respawn mohl být okamžitý v případě zaplacení herní měnou, která se ovšem mohla kupovat i za reálné peníze. Hráči nabyli dojmu, že je vývojáři nutí utrácet reálné peníze.

Sergey Titov ze studia Hammerpoint prohlásil, že The War Z ještě není hotové a stejně jako ostatní online hry se bude časem měnit / rozrůstat. Do čtyř týdnů by hra měla dostat několik nových featur, jako je leaderboard, privátní skříňky pro loot,  nové bloky (překážky,..) pro Stronghold a budete si moct také pronajmout privátní Gameword a Stronghold servery.

Hru si nyní můžete koupit pouze na stránkách studia Hammerpoint, Valve ji do distribuce vrátí, až vývojáři dodají naslibovaný obsah.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama