catzilla-novy-graficky-benchmark-je-dostupny-v-prvni-beta-verzi
Novinka Catzilla : nový grafický benchmark je dostupný v první beta verzi

Catzilla : nový grafický benchmark je dostupný v první beta verzi

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

18. 12. 2012 14:30 10

Vývojáři z polského studia Plastic Image, AllPlayer a skupina Plastic (demo scéna) se rozhodli zpřístupnit beta verzi benchmarku Catzilla široké veřejnosti. Předtím byl test dostupný pouze úzké skupině pozvaných jedinců.

Reklama

O grafickém benchmarku Catzilla jsme vám již psali dříve. Teprve až nyní vyšla první oficiální beta verze, takže si každý z vás může otestovat železo a zjistit, jak na tom je vůči ostatním. 

Catzilla prověří hlavně možnosti a výkon grafické karty a to hned v několika ohledech. Klasický kombinovaný test simuluje běžné hraní her. Dále benchmark otestuje výkon geometrických shaderů, simulaci kapalin nebo také aritmetické výpočty skrze GPU. V jednom fyzikálním testu se více zapotí i samotný procesor.

Benchmark lze spustit na sestavách s grafickou kartou podporující rozhraní DirectX 9 / OpenGL 4.0 a výše a na operačních systémech Microsoft Windows XP, 7 a 8. O dosažené výsledky se můžete podělit níže v diskusi anebo ve vytvořeném tématu na diskusním fóru. Jak se vám tento mírně ulítlý benchmark zamlouvá?

Catzilla : nový grafický benchmark je dostupný v první beta verzi
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: overclocking-tv

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama