bude-to-padlo-samsung-pry-pripravuje-galaxy-note-iii-s-6-3-displejem
Novinka Bude to pádlo. Samsung prý připravuje Galaxy Note III s 6,3" displejem

Bude to pádlo. Samsung prý připravuje Galaxy Note III s 6,3" displejem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 12. 2012 11:30 15

Na smartphony jsou příliš velké, na tablety zase podměrečné. Přístroje z produktové řady Galaxy Note patří do své vlastní kategorie. První generace měla displej s úhlopříčkou 5,3″, u druhé obrazovka narostla do velikosti 5,5″. Připravovaný nástupce by měl být dokonce ještě větší a přijít s 6,3″ displejem. Miniaturizace rozhodně není současné krédo Samsungu.

Reklama

Napsal o tom server TechRadar. Samsung mimo to, že připravuje nové modely, prý začal také omezovat výrobu v továrnách, které produkují panely postavené na konvenční LCD technologii. „Firma hodlá mnohem více investovat do OLED technologie a výroby pevných a flexibilních displejů,“ uvedl zdroj, který si přál zůstat v anonymitě.

Specifikace připravované plácačky Galaxy Note III jsou neznámé. Vedle většího displeje přinese jistě také výkonnější procesor postavený na návrhu Cortex A15 a možná i baterii s větší kapacitou, díky které bude možné přístroj na jedno nabití déle používat.

Server SamMobile nedávno upozornil na to, že Samsung připravuje pro evropské trhy model Galaxy Note II s chudší výbavou a nižší cenou. Připravovaný model pravděpodobně nebude vybaven dotykovým perem S Pen ani panelem typu Super AMOLED.

Bude to pádlo. Samsung prý připravuje Galaxy Note III s 6,3" displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TechRadar

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama