samsung-prodal-5-milionu-prerostleho-mobilu-galaxy-note-ii
Novinka Samsung prodal 5 milionů přerostlého mobilu Galaxy Note II

Samsung prodal 5 milionů přerostlého mobilu Galaxy Note II

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2012 11:30 3

Konec měsíce se nese ve znamení Samsungu. Jihokorejská společnost totiž oznámila, že už prodala pět milionů jednotek plácačky Galaxy Note II. Současný top model Galaxy S III pak překonal již na začátku listopadu metu třicet milionů prodaných kusů. Původní model Galaxy Note si přes ne zrovna běžnou velikost pořídilo přes deset milionů zákazníků.

Reklama

Nepřehlédněte:

APLIKACE ADBLOCK PLUS UVEDENA! SKONCUJTE S OTRAVNÝMI REKLAMAMI

Přerostlý smartphone nebo zmenšený tablet druhé generace má všechny předpoklady, aby svého předchůdce trumfl. Obsahuje větší displej, výkonnější procesor, má dvojnásobek operační paměti a nabízí některé nové funkce. Zkrátka byl vylepšený po všech stránkách.

Galaxy Note II je na trhu dva měsíce prodává se ve 128 zemích světa. Samsung již při uvedení svého obřího modelu prostřednictvím generálního ředitele J.K. Shina avizoval, že chce prodat do konce roku dvacet milionů kusů. A i když k tomuto prohlášení mnozí přistupovali skepticky, je více než pravděpodobné, že se mu to opravdu povede.

Na druhou stranu, Samsung ani tentokrát nespecifikoval, zda jde o počet prodaných kusů koncovým zákazníkům nebo zda jde o telefony dodané do distribuce.

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama