elsa-ohlasuje-druhou-revizi-graficke-karty-geforce-gtx-650-s-a-c
Novinka ELSA ohlašuje druhou revizi grafické karty GeForce GTX 650 S.A.C.

ELSA ohlašuje druhou revizi grafické karty GeForce GTX 650 S.A.C.

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

27. 11. 2012 06:00 4

Japonský výrobce grafických karet, společnost ELSA, uvádí na trh již druhou revizi grafické karty GeForce GTX 650 S.A.C.

Reklama

Druhá revize grafické karty GeForce GTX 650 S.A.C. od ELSY má jádro GK107, které je založené na architektuře Kepler. GPU tepe na frekvenci 1058 MHz. Karta je dále vybavena 1 GB grafické paměti, která běží na efektivním taktu 5 GHz a komunikuje se svým okolím skrze 128bitovou sběrnici. Karta měří pouhých 145 mm, takže jí nebude problém vměstnat i do méně prostorných skříní.

Výrobce vybavil kartu tichým S.A.C. chlazením, které se skládá z jednoho 85mm ventilátoru. Při maximální hlučnosti činících 24 dBA se GeForce GTX 650 S.A.C. nezahřeje více jak na 60 °C. Oproti starší revizi se pouze změnil vzhled balení a přibyla podpora operačního systému Windows 8. Jestli k vytvoření nové revize byl i nějaký další důvod, ví pouze firma ELSA.

Grafická karta ELSA GeForce GTX 650 S.A.C je prozatím dosupná pouze v Japonsku. Nelze ovšem očekávat, že by se časem mohla objevit i v našich končinách.

ELSA ohlašuje druhou revizi grafické karty GeForce GTX 650 S.A.C.
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: VideoCardz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama