vyvojari-predstavuji-multiplayer-v-ocekavane-strilecce-modern-combat-4-zero-hour
Apple Novinka Vývojáři představují multiplayer v očekávané střílečce Modern Combat 4: Zero Hour

Vývojáři představují multiplayer v očekávané střílečce Modern Combat 4: Zero Hour

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 11. 2012 09:30 5

Herní studio Gameloft zveřejnilo další video k chystané hře Modern Combat 4: Zero Hour, což je, pokud to nevíte, střílečka s bombastickou grafikou, která bude dostupná na iOS i Android zařízeních. Ve druhém vývojářském deníku hráčům představuje obsažený multiplayer.

Reklama

Nepřehlédněte:

SAMSUNG UŽ PRODAL PĚT MILIONŮ KUSŮ KŘÍŽENCE MOBILU A TABLETU GALAXY NOTE II

Děj Modern Combat 4 se odehrává v blízké budoucnosti, kdy byl unesen americký prezident a vy se ho musíte pokusit osvobodit a přivést domů. Už první trailer naznačil, že hra nabídne nekompromisní grafické zpracování, které „známe z videoherních konzolí“ a další videa to znovu potvrzují.

Co se týče multiplayeru, tak ten byl údajně kompletně od základu přepracován, aby hráčům nabídl vůbec ten nejlepší herní zážitek. Na jednotlivých mapách si může jít po krku najednou až dvanáct hráčů. Hra nabídne dva herní režimy. Prvním z nich je Warfare, ve kterém budete muset obsadit a hlídat vyznačené oblasti, a druhým syrovější Barebone.

Kdy k uvedení Modern Combat 4 dojde, stále nevíme. Gameloft by měl hráčům nabídnout svůj nejnovější titul ale ještě do konce letošního roku.

Zdroj: Cultofandroid

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama