grand-theft-auto-vice-city-pro-android-a-ios-uz-6-prosince
Apple Novinka Grand Theft Auto: Vice City pro Android a iOS už 6. prosince!

Grand Theft Auto: Vice City pro Android a iOS už 6. prosince!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 11. 2012 17:00 1

Na konci minulého měsíce herní studio informovalo o tom, že uvede na mobilní zařízení s Androidem a iOS nezapomenutelnou gangsterskou akci Grand Theft Auto: Vice City. Přesné datum uvedení ale nezveřejnilo. Hráči naštěstí již nebudou muset příliš dlouho čekat.

Reklama

Nepřehlédněte:

TIP NA PAŘBU: STEVE WOZNIAK HLAVNÍM HRDINOU HRY VENGEANCE: WOZ WITH A COZ

Do Google Play a App Storu bude legendární střílečka uvedena již 6. prosince. Verze pro Android přijde na 4,99 dolaru. Za obdobnou cenu se má prodávat i varianta pro iOS.

Grand Theft Auto: Vice City je rozhodně povinností pro každého fanouška série GTA. Doufejme jen, že se konverze opravdu vydaří, a „tohle gétéáčko“ se stane jednou z nejlepších her, které si na mobilní zařízení budeme moci pořídit.

Podporované telefony:

Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note 1 & 2, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3 a Google Nexus 4

Podporované tablety:

Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Google Nexus 7 a Google Nexus 10

Grand Theft Auto: Vice City pro Android a iOS už 6. prosince!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Droidgamers

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama