chteli-byste-zazit-overclockersky-triatlon-v-brne-na-vut-mate-jedinecnou-sanci
Novinka Chtěli byste zažít overclockerský triatlon v Brně na VUT? Máte jedinečnou šanci!

Chtěli byste zažít overclockerský triatlon v Brně na VUT? Máte jedinečnou šanci!

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

14. 11. 2012 08:00 7

Mezi vámi čtenáři je jistě řada studentů vysokých škol a nemalé množství spadá pod Brněnské VUT. A právě tam se bude ve středu 21. listopadu konat taktovací akce pro začátečníky a mírně pokročilé za asistence redaktorů.

Reklama

Podobné akce s různou tématikou probíhají po celém světě a  v posledním roce také v České republice. Celá akce proběhne na hlavní chodbě budovy fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií a fakulty podnikatelské v Brně, na adrese Kolejní  2906/4 (spoj MHD jezdí na zastávku „Kolejní“, autobus č. 53). Začátek akce je naplánován na 10. hodinu dopolední a závěr akce je předběžně stanoven na 17:00 včetně vyhlášení vítězného týmu.

Na místě konání budou rozmístěné tři identické sestavy se základními deskami Asus Maximus V Extreme, procesorem Intel Core i5-3570K, grafickou kartou Asus GTX 660 Ti, SDD diskem HyperX a paměťmi od Kingstonu a vzduchovým chladičem Gelid. Rozhodně se vyplatí zůstat od začátku až do konce. Tři vylosování šťastlivci budou aktivně za naší pouze mluvené asistence taktovat a ladit v několika benchmarcích. Kromě možností aktivně se zapojit při ladění hardwaru je také možnost získat nejen hlavní ceny, ale i nějaké drobnosti od partnerů.

Dále se nás můžete ptát na různé rady nejen ohledně taktování a můžete se volně pohybovat kolem stolů se sestavami. Pochopitelně bude ke každé sestavě druhý monitor otočen směrem ke zbylým přihlížejícím.

Chtěli byste zažít overclockerský triatlon v Brně na VUT? Máte jedinečnou šanci!
i Zdroj: PCTuning.cz

Celým programem vás budou provázet matadoři českého overclockingu. Za PCTuning Aleš „froxic“ Kaňák i Michal „FlanK3r“ Šimonek a za další český magazín poté Adam „Blue Storm“ Kahánek. Poděkování nejen za hardwarovou podporu patří partnerům akce Asus, Alfa Computer a Kingston Technology.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama