transcend-si-take-pripravil-sd-karty-s-wifi
Novinka Transcend si také připravil SD karty s WiFi

Transcend si také připravil SD karty s WiFi

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

11. 11. 2012 09:00 5

Taková paměťovka má mnohé výhody, jako například zálohování, rychlé zobrazování aktuálně pořízených fotografií na větší úhlopříčce nebo jednoduché kopírování fotek vzduchem.

Reklama

Pokusy s paměťovými kartami, vybavenými WiFi adaptérem tu již byly. Nyní s tímto nápadem přichází i Transcend a přináší další SD karty. Stačí vložit kartu do foťáku, připojit se na váš bezdrátový pevný disk či tablet a každá fotografie se vám bude zálohovat na toto zařízení.

Velké srovnání 32GB paměťových karet – vyplatí se vybírat

V případě kvalitnějšího tabletu také nelze odepřít jeho výhodu jakožto většího a kvalitnějšího zobrazovadla, než malinký displej fotoaparátu s nízkým rozlišením. V případě bezdrátové paměťové karty také odpadá nutnost při kopírování fotografií do počítače, hledat kabel k fotoaparátu.

Transcend si také připravil SD karty s WiFi
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro zařízení s operačním systémem Android a iOS je připravena aplikace pro komunikaci a vzdálené nastavení karty. V případě počítačů k ní lze přistupovat jednoduše přes webové rozhraní.

Současně uvedené modely disponují certifikací rychlosti Class 10 a jsou nabízeny v kapacitách 16 GB, která stojí 69 dolarů (1 650 Kč) a 32 GB za 99 dolarů (2 300 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama