sluchatka-a-headsety-plantronics-dostanou-nano-ochranu-proti-vlhkosti
Novinka Sluchátka a headsety Plantronics dostanou nano-ochranu proti vlhkosti

Sluchátka a headsety Plantronics dostanou nano-ochranu proti vlhkosti

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

10. 10. 2012 10:00 4

Díky speciální nanovrstvě jsou sluchátka voděodolná. Jedná se o technologii firmy P2i, která dodává nanotechnologie pro armádní sektor na ochranu vybavení.

Reklama

Společnost Plantronics, vyrábějící sluchátka headsety a další komunikační příslušenství, se spojila s firmou P2i a společnými silami chtějí na trh uvést sluchátka, která budou odolná proti vlhkosti a vodě obecně. Firma P2i se zabývá nanotechnologiemi, které dodává i armádě, která jej používá například na uniformy pro ochranu proti přírodním vlivům a chemickým zbraním.

Sluchátka a headsety Plantronics dostanou nano-ochranu proti vlhkosti
i Zdroj: PCTuning.cz

Plantronics tedy plánuje využít jejich technologií pro ochranu svých sluchátek. Nový způsob ochrany budout mít zatím jen dva modely a to bezdrátová sluchátka BackBeat GO a Bluetooth headset Voyager Legend. Headset váží 18 gramů a vydrží 7 hodin na jedno nabití. Sluchátka váží pak 13 gramů a vydrží 4 hodiny poslouchání hudby. Ty mají také redukci hluku a ozvěn při volání. Oba produkty by měly být zcela imunní vůči vodě a tak by neměl být problém volání či poslouchání hudby, pokud například prší a vy zapomenete deštník.

Cena za headset Voyager Legend a BackBeat GO je 100 dolarů (2 300 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama