apple-udajne-pripravuje-pro-q4-10-milionu-kusu-tabletu-ipad-mini-spekulace
Apple Novinka Apple údajně připravuje pro Q4 10 milionů kusů tabletu iPad Mini [spekulace]

Apple údajně připravuje pro Q4 10 milionů kusů tabletu iPad Mini [spekulace]

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

8. 10. 2012 12:30 12

Apple se dosud o tabletu iPad Mini médiím nezmínil, to jim ale nebrání spekulovat. Podle renomovaného deníku Wall Street Journal připravuje Apple pro Q4 10 milionů kusů tabletu iPad Mini.

Reklama

Deník tak soudí podle objemu objednávek komponent společnosti Apple od jeho asijských dodavatelů. Podle dalších spekulací vyprodukuje Apple zhruba dvounásobný počet Mini tabletů za stejné období, než Amazon svých tabletů Kindle Fire. To je důležitá informace, protože Kindle Fire, Nexus 7 a (spekulovaný) iPad Mini jsou v podstatě stejně velká zařízení a budou si tedy konkurovat (jestli cenou, to nevíme).

Apple údajně připravuje pro Q4 10 milionů kusů tabletu iPad Mini [spekulace]
i Zdroj: PCTuning.cz

Klasický iPad má úhlopříčku 9,7", iPad Mini by měl mít úhlopříčku dlouhou 7,85". Obecně se předpokládá, že pokud iPad Mini skutečně někdy vyjde, bude mít rozlišení displeje 1024 x 768.

Poslední spekulace kterou pro vás dne máme, je datum vydání. Zvěsti z Dálného východu naznačují, že by se měl iPad Mini začít prodávat na konci října. To nehraje do karet společnosti Microsoft, která se chystá ve stejnou dobu uvést svůj Surface společně s Windows 8. Které zařízení na sebe strhne větší pozornost si budeme muset počkat. Pokud jsou informace pravdivé, tak už ne moc dlouho.

Zdroj: kitguru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama