lian-li-pc-7h-dalsi-middle-tower-skrin
Novinka Lian Li PC-7H: Další middle tower skříň

Lian Li PC-7H: Další middle tower skříň

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

3. 10. 2012 09:00 7

Jedná se o kvalitní hliníkovou skříň pro běžné lidi, kteří za ni nechtějí dát víc jak 3 000 Kč. Těm nabídne kvalitní zpracování a jednoduchý design.

Reklama

Nová skříň je pro běžné počítače a uživatele, kteří nechtějí mít vedle stolu obrovskou bednu, ale chtějí decentní a kvalitní skříňku za rozumnou cenu. PC-7H podporuje ATX a micro-ATX desky a vejde se do ní grafická karta s délkou až 40 cm. Skříň má rozměry  210 × 473 × 490 mm a váží skoro 6 kg.

Na vrchu skříně se nachází otvory pro dva 120mm ventilátory a je zde možnost přidělat radiátor vodního chlazení, který lze schovat. Další dva ventilátory, tentokrát s průměrem 140 mm, se nacházejí vpředu. Nakonec je jeden 120mm vzadu. Volná pozice je pak ještě v bočnici.

Uvnitř najdeme místo pro čtyři 3,5palcové disky a jeden 2,5palcový. Dále jsou zde také tři externí 5,25” pozice pro optické mechaniky. Nad přední maskou pak najdeme ovládací panel, na kterém je umístěné tlačítko Start a Reset. Dva konektory USB 3.0 a zvukový vstup/výstup se pak schovává pod dvířky vedle tlačítek. 

Skříň bude dostupná ve třech barevných variantách: stříbrné, černé a interní černé (kompletně černé provedení, na obrázcích). Cena PC-7H bude 119 dolarů (2 800 Kč). Dostupná bude v říjnu.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama