acrosser-amb-qm77t1-mini-itx-deska-pro-mobilni-ivy-bridge
Novinka Acrosser AMB-QM77T1: Mini-ITX deska pro mobilní Ivy Bridge

Acrosser AMB-QM77T1: Mini-ITX deska pro mobilní Ivy Bridge

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

29. 9. 2012 06:00 11

Deska má patici FCPGA 988 pro mobilní procesory Intel. Je určena pro řízení v továrnách díky COM portům aj. Dá se ale využít i jako domácí nenáročný počítač či herní počítač.

Reklama

Novinka od Acrosser Technology cílí především na malé úsporné počítače, případně na efektivní počítače pro řízení výroby. Základní deska AMB-QM77 má Mini-ITX provedení a najdeme na ní čipset QM77 a patici FCPGA 988 pro mobilní procesory Inte Core 3. generace, tedy Ivy Bridge. Pravděpodobně by měly být podporovány i procesory Sandy Bridge. Pro operační paměti jsou zde připraveny dva SO-DIMM sloty DDR3 s podporou až 16 GB RAM.

Acrosser AMB-QM77T1: Mini-ITX deska pro mobilní Ivy Bridge
i Zdroj: PCTuning.cz

Deska podporuje 3 grafické výstupy pomocí VGA, HDMI, DVI a LVDS. Dalšími vlastnostmi jsou například 3 interní porty SATA 6 Gb/s a 2 SATA 3 Gb/s, tři COM porty, čtyři USB 3.0 a osm USB 2.0, dvě gigabitová síťová rozhraní Ethernet a zvukové výstupy. Pro grafickou nebo jinou kartu můžete využít plnohodnotného slotu PCI-Express ×16 případně Mini PCI-e pro WiFi či Bluetooth moduly, případně SSD. Cena oznámena nebyla, za to záruka trvá 7 let.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama