novy-megaupload-se-jmenuje-megabox-video
Novinka Nový Megaupload se jmenuje Megabox [video]

Nový Megaupload se jmenuje Megabox [video]

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

28. 9. 2012 10:00 8

Před pár dny jsme se dozvěděli, že Kim Dotcom chystá velký návrat. Informace to nebyly nijak detailní, po dnešku toho víme ale o něco málo víc.

Reklama

Na stránkách YouTube se objevilo video s názvem Kim Dotcom - Making of Megabox. V přibližně dvou minutách toho není mnoho vidět, zhruba polovina doby trvání videa jsou rozostřené záběry, záběry na knihovnu, nohy nebo pohovku.

Ze zbytku lze rozeznat následující: Megabox bude hudební server s řadou komunitních služeb. Bude napojený na všechny známé sociální sítě, s ostatními uživateli budete moct komunikovat i v rámci Megaboxu.

Na Megaboxu si budou moct zakládat účet jak běžní uživatelé, tak i samotní interpreti. Uživatelé si budou moct nahrávat svou hudební sbírku (neomezená velikost) na servery Megaboxu a přistupovat k nim odkudkoliv, k dispozici budou aplikace pro Android a iOS.

Další featurou Megaboxu bude připomínkování koncertů ve vašem okolí.

Poslední věcí, kterou video odhalilo je alespoň pro mě neznámá hudební kariéra samotného Kima Dotcoma. Pokud jste jej ještě neslyšeli, určitě si pusťte videoklip k písni Precious, kterou nazpíval společně se svou manželkou Monou (dětí mají pět).

Zdroj: tomsguide

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama