cm-storm-scout-2-midtower-na-lan-parties
Novinka CM Storm Scout 2 – midtower na LAN parties

CM Storm Scout 2 – midtower na LAN parties

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

25. 9. 2012 15:45

Společnost Cooler Master, výrobce počítačových skříní, chladičů a periferií, oficiálně ohlašuje nový přírůstek do rodiny mid-towerů.

Reklama

Počítačová skříň CM Storm Scout 2 je převážně určena hráčům her, kteří se účastní různých LAN parties a berou svůj našlapaný stroj s sebou. Na vrchní straně skříně nechybí pogumovaná rukojeť pro snadné přenášení a tlačítka pro zapínání apod. Pod dvířky na vrchní straně se nachází také dvojice USB 3.0 portů, dva USB 2.0 porty a audio konektory.

CM Storm Scout 2 – midtower na LAN parties
i Zdroj: PCTuning.cz

Mid-tower skříň obsahuje tři 5,25" pozice pro mechaniky, sedm 3,5" pozic pro pevné disky a dvě místa pro SSD. I přes to se do nového Scoutu 2 vejde nejdelší grafická karta GTX 690 on nVidie nebo Radeon HD 7970 od AMD díky odnímatelnému koši pro pevné disky. O průtok chladného vzduchu nebude nouze – skříň lze osadit až devíti 120mm ventilátory.

CM Storm Scout 2 – midtower na LAN parties
i Zdroj: PCTuning.cz

Počítačová skříň CM Storm Scout bude dostupná ve dvou barevných provedeních – Midnight Black (černém) a Gunmetal Grey (šedém). Na trhu se objeví během října za cenu necelých 100 euro.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama