toshiba-aktualizovala-edici-externich-pevnych-disku-canvio
Novinka Toshiba aktualizovala edici externích pevných disků Canvio

Toshiba aktualizovala edici externích pevných disků Canvio

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 9. 2012 12:30 1

Asijská společnost aktualizovala svou rodinu externích pevných disků Canvio. Ta zahrnuje jednak mobilní verze Slim, desktopové Desk a také základní modely Canvio.

Reklama

Canvio Slim mají rozměry 75 × 107 × 9 mm, hmotnost 115 gramů. Navrženy jsou prý tak, aby se hodily k ultrabookům a notebookům. Jejich základem je sedm milimetrů vysoký pevný disk v kapacitě 500 GB, který je uschován v pouzdru, pro jehož výrobu byl použit broušený hliník. V prodeji budou verze v černé (HD-SA50GK) a stříbrné barvě (HD-SA50GS) s rozhraním USB 3.0. Dostupnost je plánována na konec října.

Řadu Canvio Desk, kterou tvořil doposud pouze model o velikosti 1 TB, doplní 2TB varianta. K dispozici bude v černém (HD-EA20TK) a bíločerném (HD-EA20TW) provedení na konci listopadu. Disky s rozměry 167 × 129 × 42 mm komunikují rozhraním USB 3.0 – napájení je řešeno přes externí adaptér.

V neposlední řadě došlo i na aktualizaci hlavní řady, kterou tvoří nyní modely v kapacitách 500 GB, 750 GB, 1 TB a 1,5 TB. 1,5TB disk je o 3 milimetry tlustší než ostatní – měří 119 × 79 × 13,5 mm. Prodej je stejně jako v případě řady Slim naplánován na konec října.

Toshiba aktualizovala edici externích pevných disků Canvio
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama