samsung-si-utahuje-z-iphonu-5-ma-totalne-jiny-konektor-a-moc-toho-neumi
Apple Novinka Samsung si utahuje z iPhonu 5: „Má totálně jiný konektor a moc toho neumí“

Samsung si utahuje z iPhonu 5: „Má totálně jiný konektor a moc toho neumí“

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 9. 2012 13:30 47

Společnost Apple představila minulý týden nový model svého chytrého mobilního telefonu. Nese označení iPhone 5, má větší displej a je zároveň tenčí i lehčí než předchozí verze iPhone 4S. Firma se novinkou bude snažit čelit stále větší konkurenci chytrých mobilů s operačním systémem Android.

Reklama

Nepřehlédněte:

Nokia tvrdí, že Lumia 920 je lepší než Apple iPhone 5. Souhlasíte?

Uvedení nového modelu nenechalo chladným ani nejdominantnějšího výrobce chytrých telefonů, kterým je jihokorejský Samsung. Ve své nejnovější reklamě se sloganem „It doesn’t take a genius“, v níž srovnává nový iPhone se svým telefonem Galaxy S III, ale není vůbec objektivní.

Samsung vyzdvihuje nepokrytě přednosti svého mobilu – velký displej, hlasového asistenta S-Voice, 2 GB operační paměti či vyjímatelnou baterii. V případě iPhonu je seznam důležitých funkcí podstatně kratší a končí řádkem „totálně odlišný konektor“, čímž korejský výrobce naráží na nový proprietární devítipinový konektor Lightning, se kterým jsou kompatibilní pouze zařízení s iOS.

Co si o agresivním marketingu Samsungu myslíte vy? Není tohle „přeměřování pindíků“ naprosto zbytečné? Kdyby se výrobci namísto toho raději soustředili na inovace v oblasti baterií, aby nám smartphony vydržely fungovat na jedno nabítí i po dobu několika dnů…

Samsung si utahuje z iPhonu 5: „Má totálně jiný konektor a moc toho neumí“
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama