2d-rezbu-duke-nukem-mobile-si-mozna-zahrajete-i-na-iphonech
Apple Novinka 2D řežbu Duke Nukem Mobile si možná zahrajete i na iPhonech

2D řežbu Duke Nukem Mobile si možná zahrajete i na iPhonech

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2012 13:00

Těsné triko, drsňácké brýle, samý sval a v ústech doutník. Koho vám to připomíná? No samozřejmě legendu Duka. Nejnovější pokračování Forever dopadlo dobře, ale co starší díly, jako například dnes již lehce zaprášená 2D akce Duke Nukem Mobile?

Reklama

Server Pocketgamer včera oznámil, že vývojáři z Machineworks si pohrávají s myšlenkou, že této oldschoolové střílečce vdechnou život na platformě iOS.

K jejímu naplněním jim má pomoci Kickstarter – internetový projekt nabízející možnost získat peníze na uskutečnění konkrétních nápadů. Machineworks se spokojí s částkou 45 tisíc dolarů. Pokud uspějí, oba díly (Duke Nukem Mobile a Duke Nukem Mobile II: Bikini Project) posléze uvedou pod názvem Duke Nukem Deal.

Hru budou nabízet ke stažení zdarma s tím, že ale počítají s podporou systému mikrotransakcí, jehož prostřednictvím si budete moci dokupovat různé zbraně a další potřebné serepetičky.

V případě, že se jim povede vybrat větší částku, prý hodlají zapracovat na grafice, která vás jinak vrátí o několik desetiletí zpět. Ale byla série s blonďatým uličníkem vůbec někdy o perfektním vizuálním zpracování? Nebyla!

2D řežbu Duke Nukem Mobile si možná zahrajete i na iPhonech
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Pocketgamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama