lenovo-s-series-lehke-a-vykonne-notebooky
Novinka Lenovo S Series: lehké a výkonné notebooky

Lenovo S Series: lehké a výkonné notebooky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 9. 2012 12:30 3

Jeden z největších výrobců počítačů během letošního ročníku veletrhu IFA oznámil novou řadu lehkých notebooků S Series. Ty jsou založené procesory Intel a AMD, nebo čistě na hybridních čipech APU.

Reklama

Nejdražším modelem z nové produktové řady je Lenovo S300 s třináctipalcovou úhlopříčkou, které je postavené na procesoru Core i5 a obsahuje dedikovanou grafickou kartu AMD. Pro data je připraven 500GB pevný disk a SSD o velikosti 32 GB.

Dalším novým počítačem je Lenovo S400, které taktéž nabídne procesor Core i5 a samostatnou grafiku. Opět je k dispozici pevný disk a SSD.

Lenovo S Series: lehké a výkonné notebooky
i Zdroj: PCTuning.cz

Lenovo S405 se naopak pyšní APU AMD A8 se čtyřmi x86 procesorovými jádry. Kapacita pevného disku vzrostla na kulatý 1 TB, velikost SSD zůstala stejná. Modely S405 a S400 mají čtrnáctipalcovou obrazovku a budou nabízeny v různých barvách: bílé, černé, červené, stříbrné a růžové.

Všechny notebooky, na nichž bude předinstalovaný operační systém Windows 8, váží maximálně 1,8 kilogramu a nejsou tlustší než 21,9 mm. Doporučené koncové ceny začínají v závislosti na konfiguraci na 400 eurech.

Podle Lenovo jsou nové modely o poznání levnější než ultrabooky, přičemž mají výdrž na baterii jako notebooky a výpočetní výkon jako notebooky.

Lenovo S Series: lehké a výkonné notebooky
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama