toshiba-satellite-u925t-tablebook-designovany-pro-windows-8
Novinka Toshiba Satellite U925t - tablebook designovaný pro Windows 8

Toshiba Satellite U925t - tablebook designovaný pro Windows 8

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

30. 8. 2012 10:30

Stejně jako Sony či Microsoft, i Toshiba chce mít vlastní želízko v ohni, resp. hybridní tablet / ultrabook připravený na nejnovější generaci operačního systému Windows. 

Reklama

Satellite U925t má být při tloušťce necelé 2 cm těžký zhruba 1,45 kg. Jeho displej chráněný pomocí Gorilla Glass má mít 12,5" úhlopříčku, a jeho rozlišení není známé. Víme však, že má být uvnitř Intel Core i5 procesor z generace Ivy Bridge a 128 GB SSD. Opět bohužel chybí zmínka o velikosti operační paměti.

Toshiba Satellite U925t - tablebook designovaný pro Windows 8
i Zdroj: PCTuning.cz

Tablebook U925t má podsvícenou chiclet klávesnici, třímegapixelový fotoaparát na zadní straně a na přední pro změnu HD webkameru. Počítat můžete i se dvěma USB 3.0, HDMI výstupem, ale i podporou technologie Intelu Wireless Display anebo NFC (Near Field Communication) pro intuitivnější komunikaci mezi jednotlivými přístroji.

Nepřehlédněte: Stýská se vám po pixelech? Zapomeňte! Chimei Innolux představí 5″ displej s rozlišením 1920 × 1080 px a 440 ppi

Nedílnou součástí prodávaného tablebooku Satellite U925t budou předinstalované programy jako Desktop Assist, Toshiba Central, App Place, News Place a Book Place.

Toshiba Satellite U925t - tablebook designovaný pro Windows 8
i Zdroj: PCTuning.cz

Toshiba Satellite U925t bude dostupná v den vydání Windows 8, to znamená 26. října. Nebude se jednat o žádnou levnou záležitost, počítejte s cenou okolo $1000.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama