sony-srs-btm8-prenosny-bezdratovy-reproduktor-ve-tvaru-kabelky
Novinka Sony SRS-BTM8: Přenosný bezdrátový reproduktor ve tvaru kabelky

Sony SRS-BTM8: Přenosný bezdrátový reproduktor ve tvaru kabelky

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

30. 8. 2012 06:00 4

Novinka má stereoreproduktory s celkovým výkonem 4 W. Měla by vydržet až 20 hodin, ale bude záležet na použitém typu baterií.

Reklama

Včera začala v Berlíně akce s názvem IFA, na které toho bude opět mnoho k vidění, od tabletů s Windows 8 přes chytré telefony po různé příslušenství, kterým může být třeba přenosný reproduktor. Jeden takový uvedlo Sony a líbit se bude nejvíce slečnám, protože vypadá jako dámská kabelka.

Novinka je zatím známá jen označením SRS-BTM8. Jedná se o bezdrátový repdroduktor, který je vybavený technologiemi Bluetooth a NFC. Díky NFC technologii stačí mobilní telefon přiložit k reproduktoru, s kterým se spáruje a následně lze z telefonu přes Bluetooth přehrávat hudbu nebo pouštět hlasité hovory.

Reproduktor obsahuje dvojici měničů, každý s výkonem 2 W. Novinka má i velikost běžné kabelky, i když přesné rozměry zatím nejsou známé. Bude se vyrábět v černé a bílé barvě. Výdrž 20 hodin zajistí 4 AA baterie. Cena ani dostupnost nebyla oznámena. Tak dámy, která by si tento produkt koupila? :-)

Sony SRS-BTM8: Přenosný bezdrátový reproduktor ve tvaru kabelky
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama