steelseries-guild-wars-2-kompletni-vybava-pro-parana
Novinka SteelSeries Guild Wars 2 - kompletní výbava pro pařana

SteelSeries Guild Wars 2 - kompletní výbava pro pařana

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

29. 8. 2012 14:30

SteelSeries připravilo pro fanoušky nové MMORPG Guid Wars 2 kompletní sadu příslušenství s tematikou této hry. Počítat můžete s klávesnicí, myší, headsetem a samozřejmě podložky pod myš.

Reklama

Na otázku, jestli je Guild Wars 2 ten dlouho očekávaný WoW killer vám neodpovím, nicméně vám mohu říct, že přední výrobce počítačových periferií SteelSeries připravil výbavičku s tématikou této hry. Všechny periferie jsou již dostupné až na klávesnici, která má vyjít až zkraje příštího roku.

40 mm satelity v headsetu jsou schopné přehrát zvuk v rozsahu 18 – 28000 Hz a díky materiálu SNDBlock, kterým je vyplněna styčná červená plocha s uchy, je hráč dostatečně chráněn před ruchy z okolí. Příjemnou vychytávkou je samice 3,5 mm audio jacku na obou stranách sluchátek. Díky tomu může hráč upřednostnit jestli chce táhnout kabel zprava nebo zleva, anebo může jednoduše připojit další sluchátka do série.

SteelSeries Guild Wars 2 - kompletní výbava pro pařana
i Zdroj: PCTuning.cz

Headset samozřejmě disponuje všesměrovým mikrofonem a díky svému designu je velmi skladný, což oceníte především na cestách. Cena za headset SteelSeries Guild Wars 2 je $100.

Bílá herní myš Guild Wars 2 nesoucí na sobě podobiznu ikonického draka, má v první řadě symetrický design a tím pádem je vhodná i pro leváky. Má 7 programovatelných tlačítek nejvyšší kvality a senzor schopný rozlišení 5700 DPI. Změny nastavení je možné provádět pomocí programu SteelSeries Engine, kde si můžete ukládat libovolný počet profilů. 

Aktuální rozlišení senzoru lze měnit pomocí tlačítka pod kolečkem, upravit lze i červené podsvícení. Myš s maximálním zrychlením 30 G je dostupná za $70.

Na výběr jsou dokonce tři podložky pod myš. Všechny mají výšku 2 mm a jejich šířka x výška je 320 x 270 mm. Mají všechno, co od takové běžné podložky pod myš všichni očekávají - hladký povrch a rub z gumy. Rozhodovat se můžete mezi drakem, člověkem anebo Nornou (mytologická bytost). Cena je $15.

Ve SteelSeries svědomitě pracují i na klávesnici, jejíž parametry natož vzhled nejsou zatím známé. Tipnul bych si ale na design laděný doběla ;). Podle plánů by měla být dostupná v Q1 2013.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama