edifier-uvedl-mobilni-reproduktor-sound-to-go-plus
Novinka Edifier uvedl mobilní reproduktor Sound To Go Plus

Edifier uvedl mobilní reproduktor Sound To Go Plus

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

27. 8. 2012 06:00 2

Reproduktor není bezdrátový, jako běžné mobilní reproduktory, ale připojuje se přes Jack nebo USB konektor. Baterie pak vydrží na 10 hodin.

Reklama

Nový produkt od firmy Edifier je určen pro přenosná zařízení, u kterých chcete na cestách mnohem lepší zvuk, než který sami vydávají. Sound To Go Plus má vlastní Li-Ion baterii, která zajišťuje provoz reproduktoru na cestách. Nehledejte zde ale žádné bezdrátové připojení, které by vybíjelo vaše mobilní zařízení. Zde najdete pouze konektory. Jde zde klasické USB například pro připojení notebooku nebo 3,5mm Jack pro připojení telefonu či tabletu.

Edifier uvedl mobilní reproduktor Sound To Go Plus
i Zdroj: PCTuning.cz

Reproduktor má rozměry 26,1 × 9,1 × 11,1 cm a váží 380 gramů. Je vyrobený z kartáčovaného hliníku a uvnitř se nacházejí dva širokopásmové reproduktory. Měniče mají průměr 3 cm. V reproduktoru se dále nachází zesilovat třídy D (Class D) a tři 3cm basové reproduktory s impedancí 5Ω.

Celkový zdánlivý výkon reproduktoru jsou 2 W. Baterie pak vydrží na 10 hodin hraní. Sound To Go Plus lze objednat na stránkách Edifier za cenu $49,99 (1 200 Kč).

Zdroj: Tom's Hardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama