apple-nepredstavi-iphone-5-a-nove-prehravace-ipod-podle-dobre-informovaneho-zdroje-soucasne-nebo-naopak
Apple Novinka Apple nepředstaví iPhone 5 a nové přehrávače iPod podle dobře informovaného zdroje současně. Nebo naopak?

Apple nepředstaví iPhone 5 a nové přehrávače iPod podle dobře informovaného zdroje současně. Nebo naopak?

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

24. 8. 2012 11:30 1

Od roku 2007 vychází každoročně jedna nová variace telefonu iPhone, nejinak tomu bude podle hromady spekulací i letos. Ke spekulacím ohledně vydání nových Apple gadgetů se opravdu krátce vyjádřil novinář Jim Dalrymple.

Reklama

Novinář Jim Dalrymple úzce napojený na Apple vydal blogpost, ve kterém se krátce vyjádřil ke spekulacím na serveru daringfireball. Tam John Gruber mimo jiné píše, že je pro Apple smysluplnější představit iPhone a nový iPod odděleně. Nejdříve by měl být uvedený nový iPhone společně s iOS 6 => obrovský mediální zájem, který by na sebe stáhnul veškerou pozornost.

Následovat by mělo devět dnů, během nichž by se na nový iPhone přijímaly předobjednávky. Jakmile by se tento čas naplnil, svět by měla opět obletět fotografie na které je Steve Wozniak stojící ve frontě na nový iPhone => profit a další mediální zájem spojený s telefonem, jehož se jenom za fiskální čtvrtrok Q1 2012 prodalo 37 milionu kusů.

Apple nepředstaví iPhone 5 a nové přehrávače iPod podle dobře informovaného zdroje současně. Nebo naopak?
i Zdroj: PCTuning.cz


Jim Dalrymple píše o Apple 20 let a fotí se s ním i celebrity. Jedna z památníčku Slashe

V první polovině října by měl podle téže spekulace uspořádat Apple klasickou Music event, při které by měl být představen nový iPod pro poslední dekádu.

O tom, že je Jim Dalrymple Zlo, svědčí že si vybral tuto krátkou pasáž z poměrně obsáhlého článku a pouze k ní připsal: Gruber je chytrej cápek.

NepřehlédněteSvatá válka proti démonům začala. Mlátička Eternity Warriors 2 je v Google Play

Obecně předpokládané, leč nepotvrzené datum prezentace nového iPhonu je 12. září a prodávat by se měl začít 21. září. Známý novinář se nijak k žádným jiným (a mnohdy zajímavým) spekulacím od stejného autora už nevyjádřil.
 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama