razer-deathstalker-ultimate-futuristicka-klavesnice-s-ctyrpalcovym-dotykovym-displejem
Novinka Razer DeathStalker Ultimate - futuristická klávesnice s čtyřpalcovým dotykovým displejem

Razer DeathStalker Ultimate - futuristická klávesnice s čtyřpalcovým dotykovým displejem

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

16. 8. 2012 10:00 9

Design klávesnice DeathStalker Ultimate vychází z dříve prezentované edice Star Wars: The Old Republic. Cena zůstává stejná: $250.

Reklama

Na právě probíhajícím Gamescom 2012 se Razer napůl blýsknul předvedením klávesnice DeathStalker Ultimate. Napůl píšu protože je klávesnice prakticky totožná s již dříve oznámenou edicí Star Wars: The Old Republic. V lednu jsme  mohli vidět na anglicky psaném theverge.com zajímavé prezentační video ukazující především výhody dotykového panelu a jeho navigačních tlačítek.

Zatímco v lednu jsme nevěděli kdy se klávesnice využívající značky Star Wars dostane na trh, u DSU víme že to bude v průběhu září. Pokud tedy upřednostníte na svém pracovním stole více místa můžete nově sáhnout po funkcionálně stejném Stalkerovi. Geekové budou mít rozhodování asi o něco těžší. V obou případech ale dostanete 10 programovatelných kláves a luxusní dotykový panel schopný třeba i přehrávat videa na youtube.

Přesněji řečeno: displej který podporuje ovládání gesty má velikost 4,05", a 10 tlačítek která se dají plně programovat mají rychlost odezvy 12,5 ms. Makra můžete nahrávat během hraní, samozřejmě můžete s DSU přistupovat na cloud Razer Synapse 2.0. Klávesnice má také tzv. Gaming Mode, při kterém se jednoduše vypne Windows klávesa a je možné vypnout klávesové zkratky Alt + TAB a Alt + F4. Ale je toho mnohem více.

Razer DeathStalker Ultimate - futuristická klávesnice s čtyřpalcovým dotykovým displejem
i Zdroj: PCTuning.cz


Vlevo je dalších pět samostatných programovatelných kláves

Všechny parametry včetně rozměrů, které nejsou ani na oficiální stránce výrobce, zastiňuje dotykový displej, jemuž u firmy Razer říkají obchodním názvem Switchblade User Interface (Switchblade UI). Ten nabízí celou řadu možných využití a zvlášť velkou radost z něj budou mít hráči onlinovek Star War: The Old Republic a Battlefield 3, pro které je již panel předprogramovaný.

Plnohodnotný Razer DeathStalker Ultimate s čyřpalcovým interaktivním touchpadem bude v obchodech v září za $250 + DPH. K sehnání by měla být ještě levnější varianta bez šikovného pomocného displeje za $80.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama