mad-catz-s-t-r-i-k-e-7-extravagantni-herni-klavesnice-s-dotykovym-displejem-za-300
Novinka Mad Catz S.T.R.I.K.E.7: extravagantní herní klávesnice s dotykovým displejem za $300

Mad Catz S.T.R.I.K.E.7: extravagantní herní klávesnice s dotykovým displejem za $300

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

15. 8. 2012 12:00 11

Výrobce herních periferií pro konzole a nově pro počítače s více jak dvacetiletou tradicí vydává herní klávesnici S.T.R.I.K.E.7. Mad Catz S.T.R.I.K.E.7 má ambici stát se královnou všech LAN party. 

Reklama

S.T.R.I.K.E.7 oplývá zajímavým modulárním designem, díky kterému lze vzhled klávesnice různě modifikovat a uzpůsobovat ji svým potřebám. Jejím největším lákadlem pro zákazníky bude jistě unikátní dotykové rozhraní V.E.N.O.M.. Protože jeden obrázek vydá za tisíc slov a u videa to platí dvojnásob, podívejte se na video zobrazující možnosti této drahé klávesnice v pohybu.

Síla obrazovky V.E.N.O.M. spočívá v přímém napojení na TeamSpeak. Jakmile jste do něj pomocí aplikace v klávesnici přihlášeni, můžete procházet jednotlivé chatovací místnosti, sledovat kdo je online a dokonce měnit hlasitost chatu bez toho, abyste opustili hru. Dále můžete pomocí dotykové obrazovky spouštět hry, webový prohlížeč, makra, měnit podsvícení a mnoho dalšího.

Mad Catz S.T.R.I.K.E.7: extravagantní herní klávesnice s dotykovým displejem za $300
i Zdroj: PCTuning.cz

Klávesnice má rozdělenou podložku pod zápěstí na tři samostatné části, přičemž ta která je pro hráče nejdůležitější pod levé zápěstí, má nastavitelnou výšku. Designéři Mad Catz S.T.R.I.K.E.7 nezapomněli ani na vyměnitelné klíčové klávesy (kurzorové + WSAD). Potěší i nastavitelná barva podsvícení kláves a dvě USB nacházející se na dotykovém panelu.

Mad Catz S.T.R.I.K.E.7: extravagantní herní klávesnice s dotykovým displejem za $300
i Zdroj: PCTuning.cz

Co není na videu ani obrázcích vidět jsou kabely, které propojují jednotlivé díly klávesnice a také to, že se klávesnice musí napájet externím adaptérem. S.T.R.I.K.E.7 je první vyrobenou počítačovou klávesnicí od firmy Mad Catz.

Cena za Mad Catz S.T.R.I.K.E.7 je stanovena na $300, k této sumě je nutné si připočítat ještě DPH.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama