olympiada-v-londyne-ma-zajimava-narizeni-pro-jeji-navstevniky
Novinka Olympiáda v Londýně má zajímavá nařízení pro její návštěvníky

Olympiáda v Londýně má zajímavá nařízení pro její návštěvníky

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

28. 7. 2012 14:15 15

Včerejškem oficiálně započaly olympijské hry v Londýně. Pro návštěvníky platí jistá pravidla, která se váží i na elektronická zařízení.

Reklama

Chystáte se jet na olympijské hry anebo jste již na místě? V tom případě, byste si měli pečlivě pročíst seznam věcí, které si s sebou nesmíte vzít. Je vcelku jasné, že na letní olympijské hry konané v Londýně je zakázáno vnášet zbraně, munici nebo nože. Stejně tak není zcela ideální brát sebou alkohol, případně výbušniny či ohňostroje.

Doba ovšem pokročila a olympiáda má jistá nařízení, které se váží na elektronická zařízení. Konkrétně se jedná o mobilní telefony, tablety a podobně. Na těchto zařízeních je zakázané vytvářet Wi-Fi hotspoty za pomocí vaší placené 3G konektivity. Za vším stojí britský Telecom, který je oficiálním partnerem olympijských her a zajišťuje veškerou internetovou konektivitu. V o něco horší pozici je McDonald, který obstará občerstvení a jídlo. Návštěvníci si totiž mohou donést jídlo a nápoje (kromě alkoholu) s sebou.

Olympiáda v Londýně má zajímavá nařízení pro její návštěvníky
i Zdroj: PCTuning.cz

Co myslíte, má vůbec pořadatel právo vás tímto způsobem omezovat? Nebo to berete tak, že je to spíše pro vaše dobro a ochranu soukromí? Jsme zvědaví na vaše komentáře v diskusi.

Zdroj: ZDNet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama