apokalypticke-day-z-by-melo-byt-jako-samostatna-hra-jeste-letos
Novinka Apokalyptické Day Z by mělo být jako samostatná hra ještě letos

Apokalyptické Day Z by mělo být jako samostatná hra ještě letos

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

25. 7. 2012 14:00 11

Survival akce Day Z vznikla v prostředí bojového simulátoru ArmA 2. Podle Dean Halla, duchovního otce této hojně hrané hříčky se do konce tohoto roku stane Day Z samostatnou hrou.

Reklama

Herní mod Day Z zvýšil prodeje ArmA 2, jež je ke hraní potřeba a to upoutalo pozornost. Vývojový tým, který se na zombií akci podílí se netajil tím, že by chtěl vytvořit z jejich modu plnohodnotnou hru bez nutnosti koupě a instalace ArmA 2. Možná se toho hráči dočkají dříve, než by sami čekali. Dean Hall, duchovní otec Day Z se svěřil s tím, že by se tak mělo stát ještě před Vánoci, ale nejdříve musí dosáhnout dohody (smlouvy).

Apokalyptické Day Z by mělo být jako samostatná hra ještě letos
i Zdroj: PCTuning.cz

Hall si zjevně užívá nabídky které dozajista z různých stran dostává, nicméně cítí, že to je díky obrovskému úspěchu modu, než jeho porozumění.

Dean Hall k tomu dodal, že přesluhují, a že by chtěl aby se Day Z stalo samostatnou hrou následující Minecraft s nízkými pořizovacími náklady. V takovém případě by museli zaplatit všichni. A aby zákazníci netahali za kratší provaz, musela by mít hra nový obsah jako základny, vylepšené animace anebo ragdoll fyziku.  

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama