biostar-oznamil-zakladni-desku-pro-audiofily-hi-fi-z77x
Novinka Biostar oznámil základní desku pro audiofily – Hi-Fi Z77X

Biostar oznámil základní desku pro audiofily – Hi-Fi Z77X

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

23. 7. 2012 13:15 20

Biostar se u své nové základní desky pyšní hlavně kvalitní integrovanou zvukovou kartou, která by měla vyhovovat i náročnějším posluchačům.

Reklama

Biostar Hi-Fi Z77X stejně jako všechny ostatní základní desky s čipsetem Z77 od Intelu podporuje všechny procesory, které pasují do socketu 1155. Deska s 13fázovou napájecí kaskádou formátu ATX podporuje například USB 3.0 nebo dvou-kanálové zapojení DDR3 paměťových modulů až do frekvence 2600 MHz stejně. Hi-Fi Z77X se chce od konkurence odlišit kvalitním zvukovým projevem.

Biostar oznámil základní desku pro audiofily – Hi-Fi Z77X
i Zdroj: PCTuning.cz

Pod marketingovým názvem Puro Hi-Fi Tehchnology se ukrývá integrovaná zvuková karta s vestavěným zesilovačem. I přes to by Biostar chtěl oslovit audiofily, nadšence do HTPC nebo hráče. Díky vícevrstvému PCB byl údajně snížen šum a zvuk je tak zřetelnější a v mnohem lepší kvalitě. Vzorkovací frekvenci lze nastavit až na 192 kHz při 24bitové hloubce. Zvuková karta podporuje 7.1 kanálový výstup.

Biostar oznámil základní desku pro audiofily – Hi-Fi Z77X
i Zdroj: PCTuning.cz

I přes to, že jsou osazeny kvalitní kondenzátory (pro každý kanál zvlášť) a rezistory jsou také vyšší kvality, tak je použit zvukový kodek ALC898 od Realteku, který dosahuje poměru SNR 110 dB. Více se o této základní desce můžete dozvědět na stránkách výrobce. Nečekali byste u základní desky pro audiofily dedikovanou zvukovou kartu vyšší kvality?

Zdroj: BIOSTAR

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama