giada-uvadi-i53-mini-pocitac-s-procesory-ivy-brige
Novinka Giada uvádí i53: mini počítač s procesory Ivy Brige

Giada uvádí i53: mini počítač s procesory Ivy Brige

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

14. 7. 2012 12:00 3

Giada na trhu působí přes deset let a je známá právě svými mini počítači. Tento měsíc si firma vybrala pro uvedení i53, výkonného mini PC s CPU Ivy Bridge. 

Reklama

Počítač je v základu prodáván s Ivy Bridge i5 procesory, ale pokud je to na vás málo, můžete si objednat výkonnější i7 nebo naopak úspornější i3. Společně s Ivy Bridge procesorem bude samozřejmě pracovat GPU Intel GMA HD4000. Pro výpočetní výkon je k dispozici 4 GB RAM. Základní deska používá mobilní Intel chipset HM76 Express.

Jak je dobrým zvykem, tyto HTPC se prodávají jak se stojánkem, tak s VESA držákem. Oba dva způsoby uložení počítače se dají použít u vaší LCD televize, ke které ji snadno připojíte HDMI kabelem. Pohodlné ovládání WMC případně TV tuneru nebo  MPC zajistí přibalený dálkový ovladač.

Giada uvádí i53: mini počítač s procesory Ivy Brige
i Zdroj: PCTuning.cz

Pevný disk o velikosti 500 GB bude tak tak stačit na sbírku několika vašich oblíbených filmů ve full HD kvalitě. Počítači i53 by proto slušel eSATA konektor který v popisku od výrobce není. Na druhou stranu můžete externí disk připojit pomocí USB 3.0.

Doporučená cena je $520, ale ušetříte na účtech za elektřinu. Napájecí trafo má pouze 35 W.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama