iphone-5-zostudi-samsung-galaxy-s-iii-tvrdi-sef-foxconnu
Apple Novinka iPhone 5 zostudí Samsung Galaxy S III, tvrdí šéf Foxconnu

iPhone 5 zostudí Samsung Galaxy S III, tvrdí šéf Foxconnu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 6. 2012 15:30 33

A v kritice jednoho z nejlepších smartphonů s Androidem pokračoval: „To, že se Galaxy S III nestíhá vyrábět kvůli vysokému zájmu uživatelů, neznamená, že je to skvělé zařízení“.

Reklama

Gou tato slova pronesl na setkání s akcionáři, při kterém jim doporučil, aby nepropadali šílenství kolem „es trojky“ a počkali si na nový iPhone. Foxconn je jedním z klíčových výrobních partnerů Applu (ironicky Apple je zase jedním z největších zákazníků Samsungu). 

Generální ředitel Foxconnu zřejmě stále nemůže zapomenout na incident z roku 2010, kdy se provalilo fungování kartelu korejských výrobců LCD. Firmy mezi sebou domlouvaly cenovou politiku a konkurence v podstatě neexistovala.

Korejské úřady jim tehdy prokázaly nezákonnou spolupráci na udržování vysokých cen. Následovaly obří pokuty. Nejvyšší trest pak byl udělen právě Samsungu.

Foxconn momentálně utužuje vztahy s japonským výrobcem Sharp, kde má většinový podíl a kterého si nemůže vynachválit. „Vážím si Japonců pro jejich styl a komunikaci. Na rozdíl od Korejců vám nikdy nevrazí dýku do zad,“ řekl Gou.

Chcete se dozvědět více o nových chytrých telefonech, tabletech a aplikacích pro ně? Navštivte náš nový web

Světaplikací!

iPhone 5 zostudí Samsung Galaxy S III, tvrdí šéf Foxconnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Phandroid

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama