chcete-si-vyzkouset-extremni-pretaktovani-na-vlastni-kuzi
Novinka Chcete si vyzkoušet extrémní přetaktování na vlastní kůži?

Chcete si vyzkoušet extrémní přetaktování na vlastní kůži?

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

18. 6. 2012 18:15 7

V tom případě by vám neměla uniknout jedinečná akce Gigabyte Overclocking Workshop pořádaná v matičce měst – Praze.

Reklama

Extrémní přetaktování není v Česku příliš rozšířené. Na základě toho jsme pro vás s kolegy připravili akci, která se neodmítá. Určitě někteří z vás chtěli extrémní přetaktování vyzkoušet, ale neměli k tomu potřebné vybavení případně zkušenosti. Po světě se již uskutečnilo pár workshopů věnovaným přetaktování. Rádi bychom tak hrdě prohlásili, že se k těmto zemím přidáváme. Pro vaši informaci v Belgii probíhají tyto akce pravidelně pod vedením zkušeného overclockera Massmana a jsou velice oblíbené. Česká republika tak bude druhou zemí v Evropě, kde se taktovací orgie budou odehrávat (a třetí zemí na světě vůbec).


Chcete si vyzkoušet extrémní přetaktování na vlastní kůži?
i Zdroj: PCTuning.cz

Termín prvního setkání je již pevně stanoven na 30. června (start v 10:00). Místem konání bude školící centrum Silicon Hill klubu, který sídlí na kolejích Strahov v Praze. Připraveny budou celkem tři sestavy převážně s hardwarem firem AMD, Gigabytu a Kingstonu. Někteří z vás si budou moci dokonce vyzkoušet taktování na vlastní kůži (manipulace s dusíkem pouze pro osoby starších 18 let). Asistovat vám bude Michal "Flank3r" Šimonek, Adam Kahánek vystupující pod přezdívkou Blue Storm a v neposlední řadě já – Aleš Kaňák známý též jako froxic. V případě většího zájmu jedinců o přetaktování se pak bude losovat. Nicméně ani pokud nebudete mezi těmito šťastlivci, tak nemusíte věšet hlavu. Budou pro vás připraveny drobné i větší ceny sponzorů. Když se ani v tomto případě nepoštěstí, tak se můžete obohatit o nové zkušenosti z problematiky nejenom přetaktování, ale také ladění systému apod.

Chcete si vyzkoušet extrémní přetaktování na vlastní kůži?
i Zdroj: PCTuning.cz

Po skončení akce se přesuneme do hospůdky a můžeme dále diskutovat a probírat přetaktování u oroseného pivíčka (opět 18+) nebo nějakého nealkoholického nápoje. Více informací o této akci naleznete na této stránce. Případné dotazy rádi zodpovíme pod novinkou, v diskusním fóru anebo na oficiálním facebooku Czech and Slovak Republic overclocking. Budeme se na vás těšit.

Velké poděkování patří partnerům – firmám Gigabyte a Kingston, bez kterých by nebylo možné akci tohoto formátu uskutečnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama